Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

september 2019

Hiking & Tasting in Schotland

september 22 - september 29
Arran
€1950

Voor wie houdt van whisky en wandelen, zal deze unieke luxereis zeker interesseren. We slapen in erg comfortabele B&B's en maar liefst vier nachten op een echte zeiljacht. Zo varen we van eiland naar eiland langs de adembenemende westkust, liggen we voor anker in enkele onbewoonde baaien en laten we ons via een zodiac afzetten voor een mooie wandeltocht 'in lijn'. Het wandelen bestaat uit kortere en iets langere dagtrips door de woeste bergen en langs de kust, maar je kan zelf kiezen of je al dan niet aansluit of liever één van de vele distillerijen bezoekt. Met Arran, Islay en Jura is het aanbod op dat vlak héél uitgebreid.

Meer weten »

mei 2020

Zelf voedsel drogen

16 mei 2020 @ 11:00 - 13:30
Basecamp vzw, Putstraat 5
Aalst, 9310 België
+ Google Maps

Drogen is al eeuwenlang een manier om voeding te bewaren. In de buitensport zijn vriesdroogmaaltijden alom tegenwoordig, maar je kan zelf voor een veel smakelijker alternatief zorgen: zelf je voedsel drogen.

Meer weten »

augustus 2020

Best of the Haute Route Pyrénéenne

7 augustus 2020 - 15 augustus 2020
Urdos Frankrijk + Google Maps
€570

Wie denkt dat de GR20 in Corsica de zwaarste wandelroute is van Europa, think again. De Haute Route Pyrénéenne (HRP) is eveneens een uitdagende en daarenboven ongemarkeerd traject die net als de GR10 en GR11 van west naar oost door de Pyreneeën trekt. De route blijft op of nabij de Frans- Spaanse grens. Hooggebergte pur sang dus! Het meest alpiene gedeelte ligt tussen pakweg Lescun en Mérens-les-Vals. In diverse delen trekken we doorheen het massief en pimpen de route nog wat op met enkele minder bekende pareltjes.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen