Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Start to snowshoe ‘planning’ – Gent

27 november 2019 @ 19:30 - 22:00

€10

Goesting om er de volgende winter in de sneeuw uit te trekken in eigen land of wat verder weg? Tijdens twee workshops help ik je enerzijds op weg om een geschikte tocht uit te kiezen en een realistische tochtplanning te maken en anderzijds het juiste materiaal mee te nemen.

INHOUD VAN DE WORKSHOP

Tijdens deze workshop gericht op beginnende winterhikers krijg je praktische tips over enkele interessante bestemmingen (Ardennen, Vogezen, Vercors) en wat je er kan verwachten qua terrein & klimaat. We overlopen welke routes in de winter haalbaar zijn, hoe je je wandeluren kan inschatten en lawinegevaar vermijdt. Aanvullend op deze avond raad ik aan om één van de cursussen lawinekunde te volgen die ik geef komende winter (zie mijn kalender voor de diverse data).

KOSTPRIJS

Het deelnamegeld bedraagt €10 voor 1 workshop en €18 voor beide workshops samen (inclusief een drankje aangeboden door het huis), over te schrijven van zodra de inschrijving is bevestigd.

LOCATIE

De workshop gaat door op de gezellige zolder van Debbie in Sint-Amandsberg, ingericht met inspirerende foto’s die je doen wegdromen. Je kan makkelijk parkeren nabij haar huis of de trein nemen naar het station van Gent-Dampoort, waar elke trein tussen Gent & Antwerpen stopt. Het station ligt op 2km of 20 min stappen (te voet of met de bus).

INSCHRIJVEN

Maximaal 8 deelnemers. Schrijf in via dit formulier:

Gegevens

Datum:
27 november 2019
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Organisator

Your Trail

Locatie

Debbie’s zolder
Paviljoenweg 110
Sint-Amandsberg, 9040 België
+ Google Maps