Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zelf voedsel drogen – volzet

juni 5 @ 19:00 - 21:30

€15

Drogen is al eeuwenlang een manier om voeding te bewaren. Door
het water in het voedsel te verdampen, verdwijnt het risico dat bacteriën en schimmels zich nestelen. Na het droogproces, houd je een product over dat lichter en compacter is dan een vers exemplaar.
In de buitensport worden gevriesdroogde trekkersmaaltijden verkocht met lonkende namen als ‘chili con carne’ en ‘goulash’. Helaas staan in de werkelijkheid deze maaltijden soms ver af van hun verse bereiding…
Door je voeding zelf te drogen, heb je een smakelijker – en
zelfs goedkoper! – alternatief.

Tijdens deze workshop krijg je uitleg over wat je allemaal kan drogen en hoe je te werk gaat. En maak je zelf diverse gerechten klaar die je dan uiteraard smakelijk kan opeten.

Maximum aantal deelnemers: 8
Prijs: 15 euro (incl. proevertjes en een drankje)
Inschrijven: Vul dit formulier in!

Gegevens

Datum:
juni 5
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Website:
https://goo.gl/forms/hlBTkaHL3qFmmXBc2

Organisator

Your Trail

Locatie

Debbie’s zolder
Paviljoenweg 110
Sint-Amandsberg, 9040 België
+ Google Maps