Persoonlijk advies

Bij eenvoudige vragen help ik je gratis verder. Als vragen meer tijd vragen, dan stel ik een vrijblijvende offerte op. Advies gebeurt vooral via mail maar ook via een gesprek (op verplaatsing, bij mij thuis of via skype).

Ik bied maatwerk bij het kiezen van mogelijke tochtbestemmingen, selectie van materiaal, uitwerken van een etappeplan, …en dat allemaal rekening houdend met jouw wensen en mogelijkheden.

Het voorbije jaar hielp ik diverse mensen op weg o.a. met een tentkeuze in functie van een oversteek van de Pyreneeën, het uitstippelen van een huttentocht in de Vogezen eindigend op een parapentevlucht (Frankrijk) en een huttentocht in Val d’Aosta (Italië), het adviseren over interessante gebieden voor een kampeertrekking in IJsland en het voorbereiden van een wandelvakantie met dagtochten in het Lake District.

Stuur een mailtje naar info@yourtrail.be en dan geef ik aan wat je concreet van ondersteuning kan verwachten en tegen welk tarief ik je verder kan helpen. Dan kan je zelf beslissen of je mijn ondersteuning wenst of liever gewoon algemene tips krijgt om zelf aan de slag te gaan.

Meer ervaringen van klanten kan je nalezen op de facebookpagina van Your Trail.

One thought on “Persoonlijk advies

 1. Ingrid Farasyn (augustus, 2018): Debbie heeft mij geholpen om mijn tocht voor te bereiden in de Pyreneeen.Ik ervoer Debbie als een coach die je op weg zet en er mee helpt voor zorgen dat je plannen realistisch en doordacht zijn.
  Concreet kreeg ik van Debbie hulp in 4 domeinen:

  In mijn geval lag het hoofdtraject al vast – ik was van plan om de GR10 te volgen – maar Debbie stippelde een aantal alternatieven uit die meer afgelegen zijn en hogere toppen aandoen. Ze gaf voor die alternatieven duidelijke beschrijvingen ivm afstanden, hoogteverschillen en moeilijkheidsgraad.
  Ze gaf me advies bij de aankoop van een vuurtje en een tent. Uiteindelijk kies je natuurlijk zelf, maar het helpt wel als iemand met meer ervaring de voor- en nadelen van verschillende materialen en opties kan uitleggen.
  Ze leerde me websites en apps kennen die ik kon gebruiken om mijn tocht voor te bereiden en om ter plekke te navigeren.
  Ze gebruikte haar kennis van de streek en haar contacten terplekke om de opties ivm bevoorrading in te schatten.

Comments are closed.