Persoonlijk advies

Ik bied maatwerk bij het kiezen van mogelijke tochtbestemmingen, selectie van materiaal, uitwerken van een etappeplan, ...en dat allemaal rekening houdend met jouw wensen en mogelijkheden.

Je kan bij mij terecht kunnen voor advies:

 • Je wilt graag in een bepaalde periode op tocht maar je weet niet goed waar.
 • Je hebt een bestemming voor ogen maar kunt niet goed inschatten wat de mogelijkheden zijn voor jou.
 • Je kan ondersteuning gebruiken bij het opmaken van een reisplan o.a. bepalen wandelafstanden, geschikte logies, inschatten van condities etc.
 • Je hebt al een reisplan opgesteld maar wilt weten of het realistisch is en wat je qua terrein en omstandigheden kan verwachten.
 • Je vraagt je af of je huidig materiaal geschikt is voor je plannen.
 • Je hebt een nieuwe tent of ander materiaal op het oog en wil een doordachte beslissing nemen.

Voor eenvoudige vragen help ik je uiteraard gratis verder. Als vragen meer tijd vragen, dan stel ik een offerte op (geen BTW verschuldigd). Advies gebeurt vaak via mail maar ook via een gesprek (op verplaatsing, bij mij thuis of via skype).

Stel vrijblijvend je vraag via mail aan debbiestochten@gmail.com en dan geef ik aan wat je concreet van ondersteuning kan verwachten en tegen welk tarief ik je kan verder helpen. Dan kan je zelf beslissen of je mijn ondersteuning wenst of liever gewoon algemene tips krijgt om zelf aan de slag te gaan.

Meer ervaringen kan je nalezen in de facebookpagina van Your Trail (klik op ‘nieuwste’).

One thought on “Persoonlijk advies

 1. Ingrid Farasyn (augustus, 2018): Debbie heeft mij geholpen om mijn tocht voor te bereiden in de Pyreneeen.Ik ervoer Debbie als een coach die je op weg zet en er mee helpt voor zorgen dat je plannen realistisch en doordacht zijn.
  Concreet kreeg ik van Debbie hulp in 4 domeinen:

  In mijn geval lag het hoofdtraject al vast – ik was van plan om de GR10 te volgen – maar Debbie stippelde een aantal alternatieven uit die meer afgelegen zijn en hogere toppen aandoen. Ze gaf voor die alternatieven duidelijke beschrijvingen ivm afstanden, hoogteverschillen en moeilijkheidsgraad.
  Ze gaf me advies bij de aankoop van een vuurtje en een tent. Uiteindelijk kies je natuurlijk zelf, maar het helpt wel als iemand met meer ervaring de voor- en nadelen van verschillende materialen en opties kan uitleggen.
  Ze leerde me websites en apps kennen die ik kon gebruiken om mijn tocht voor te bereiden en om ter plekke te navigeren.
  Ze gebruikte haar kennis van de streek en haar contacten terplekke om de opties ivm bevoorrading in te schatten.

Comments are closed.